23948sdkhjf

Trefor er gode til at tjene penge

Moderat vækst i top og stærk vækst på bundlinjen karakteriserer Trefors regnskab for 2014.
Energikoncernen Trefor præsterede et godt 2014. Årsregnskabet for 2014 viser et overskud på 150 mio. kr. før skat, hvilket er en fremgang på 32 % i forhold til 2013, og
et driftsresultat (EBITDA) på 400 mio. kr., hvilket er en fremgang på 8 % i forhold til året før.

Trefors adm. direktør Knud Steen Larsen er tilfreds med resultatet.

- Vi kan være fuldt tilfredse med 2014. Vi har fortsat den positive udvikling og levet op til forventningerne. Den sunde udvikling er en helt klar konsekvens af vores strategi om en moderat vækst på toplinjen og en stærk vækst på bundlinjen. Vi har haft en moderat omsætningsfremgang, men altså endnu en gang været gode til at tjene penge. Vi har det fint med at skabe vækst i indtjeningen. Det, synes vi, er mere interessant end øget volumen, og vi har positive og øgede forventninger til 2015, siger Knud Steen Larsen.

Nye forretningsområder
I foråret 2014 gik Trefor helhjertet ind i et nyt forretningsområde, velfærdsteknologi, med opkøbet af virksomheden Medisat A/S.

- Vi forventer fremadrettet et maksimalt fokus på at give mennesker tryghed og behandling i eget hjem, hvilket også lever op til vores værdier og forretningsmæssige tiltag – også i relation til vores bredbåndsaktiviteter. Vi vil fokusere på at ”behandle Danmark i hjemmet” i de kommende år, understreger Knud Steen Larsen.

Et andet tiltag fra 2014, som også er en del af Trefors strategiske målsætninger og er helt i tråd med koncernens værdier og grønne profil, er etableringen af virksomheden Remergy A/S i samarbejde med virksomheden Systemteknik fra Aalborg. Remergy etablerer og gennemfører energirigtige løsninger i den tredje verden på forretningsmæssig basis.

Elscooter på gaden i 2015
I slutningen af 2014 blev der truffet beslutning om at sætte Trefors egenudviklede elscooter i produktion. Elscooteren er designet til transport af gods i bymiljøer, og vil dermed være et væsentligt indspark i udfordringerne med at få nedbragt CO2‐belastningen.

- Vi er meget stolte af beslutningen om at sætte vores elscooter i produktion. Den er helt unik, og vi vil komme til at se og høre meget mere til den i indeværende år, hvor vi sender den på markedet, fortæller Knud Steen Larsen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125