23948sdkhjf

Siemens slår igen: Napper Dong-ordre med ny supermølle

Dong Energy vælger Siemens' 7,0 MW som foretrukken vindmølle til anden fase af Walney Extension Havmøllepark.
Dagen efter at Siemens præsenterede sin SWT 7.0 MW-vindmølle for offentligheden ved at pressemøde i forbindelse med EWEA Offshore 2015 i København, udpeger Dong Energy Siemens som foretrukken leverandør til anden fase af Walney Extension Havmøllepark.

Læs også: Siemens klar med 7 MW-mølle

Den anden fase af Walney Extension Havmøllepark får en samlet kapacitet på 330 MW.

- 7 MW-vindmøllen er en opgradering af 6 MW-platformen, som vi kender og er i gang med at installere på både Westermost Rough i Storbritannien og på vores Gode Wind 1+2 vindmølleparker i Tyskland.Vi er sikre på, at denne forbedrede og større vindmølle kan bidrage til at nedbringe prisen på energi fra havvind yderligere, siger Mats Vikholm, der er Senior Vice President i Dong Energy Wind Power og han fortsætter:

- Vi glæder os over, at Siemens har planer om at fremstille de fleste dele til vores projekter i Storbritannien på deres nye produktionsfaciliteter i Hull på den engelske østkyst. Det er vigtigt for os, at have leverandører tæt på de markeder, hvor efterspørgslen er. Det vil være med til at nedbringe prisen på energi fra havvind, da vi reducerer omkostninger til transport og logistik for disse tunge komponenter.

Trædesten for briterne
- Vi er glade for, at vi kan tilbyde vores kunde, Dong Energy, denne avancerede model af vores gennemprøvede gearløse vindmølle. Vores 7 MW-mølle vil kunne udnytte energioutputtet fra Walney Extension Havmøllepark optimalt og dermed bidrage til at reducere prisen på energi fra havvind samt fungere som trædesten for den britiske leverandørkæde, siger Michael Hannibal, CEO Offshore i Siemens' Wind Power og Renewables Division.

Tidligere på året valgte DONG Energy MHI Vestas Offshore Wind med deres 8,0 MW-vindmølle som foretrukken leverandør til den første fase af Walney Extension Havmøllepark.

Læs også: Dong vælger Vestas' supermølle
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141