23948sdkhjf

Frederiksberg Forsyning jagter ny direktør

Vagn Bech, adm. direktør i Frederiksberg Forsyning går på pension efter knapt 29 år i virksomheden.
Efter en lang karriere i Frederiksberg Forsyning, 10 år som øverste chef og 29 år i virksomheden i alt, har administrerende direktør Vagn Bech besluttet at gå på pension med udgangen af juli måned.

Borgmester Jørgen Glenthøj, formand for Frederiksberg Energi A/S-koncernen, hvorunder Frederiksberg Forsyning hører, modtog Vagn Bechs afskedsansøgning med både beklagelse og forståelse:

- Vagn Bech har ydet en fantastisk indsats gennem mange år inden for kommunens forsyningsområde, og han har været en bærende kraft i Frederiksberg Energi A/S-koncernens etablering og udvikling - frem mod den moderne og veldrevne virksomhed, vi har i dag. Ikke mindst vil jeg fremhæve Vagn Bechs deltagelse i salgsprocessen af vores elforsyning i 2005 til Dong Energy med et provenu for Kommunen på 1 mia. kr. og fra de seneste år: Salget af eltransmissionen til Energinet.dk, fusionen af de renseanlæg, der indgår i BIOFOS A/S samt ikke mindst etableringen af vores eget fjernkølingsselskab og køb af to vindmøller, hvor Vagn har stået i spidsen for projekterne, der repræsenterer investeringer på et trecifret millionbeløb. På bestyrelsens vegne vil jeg sige tak for en lang og flot indsats.

Jagten går nu ind på en ny direktør, og det forventes, at den rette kandidat er fundet i løbet af maj/juni måned.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125