23948sdkhjf

50.000 tons slagger bearbejdes på Aalborg Havn

Meldgaard Miljø rykker ind på 21.000 kvadratmeter stort areal på Aalborg Havn. Her skal 50.000 tons slagger fra landets fjernvarmeværker bearbejdes.
Affaldsvirksomheden Meldgaard Miljø rykker i løbet af de kommende måneder ind på et 21.000 m2 stort areal på Aalborg Havn.

Meldgaard Miljø behandler årligt 250.000 tons slagger. Omkring 50.000 tons skal fremover bearbejdes på Aalborg Havn, hvor virksomheden både får nye logistiske fordele og mulighed for at vokse.

- Vores placering på havnen gør logistikken lettere for os, fordi vi kan få sejlet en stor del slagger direkte til kajen og ind på vores sorteringsplads og herefter transporteret ud til kunderne med lastbil, fortæller Frank Sandgaard, afdelingschef i Meldgaard Miljø i Aalborg, og fortsætter:

- Fordi vi nu kan få sejlet slaggeren direkte ind og ud af havnen, giver det os samtidig mulighed for at kunne levere til større projekter, så det ser vi naturligvis også frem til.

Arealet på 21.000 m2 skal blandt andet bruges til at håndtere slagger for Reno-Nord i Aalborg, som Melgaard Miljø netop har indgået aftale med de næste 8 år.

Aalborg Kommune er i øjeblikket ved at foretage en miljøgodkendelse af arealet på havnen, og så snart det er gjort, forventer Meldgaard Miljø at flytte ind.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125