23948sdkhjf

Kamstrup sender 38.000 målere til Forsyning Helsingør

Forsyning Helsingør investerer i en ny målerpark, der fremover gør alle cirka 38.000 målere fjernaflæste og intelligente.
Forsyning Helsingør har netop indgået en aftale med Kamstrup. Aftalen betyder, at den nordsjællandske forsyningsvirksomhed inden årets udgang får udskiftet samtlige cirka 38.000 el-, vand- og varmemålere. Samtidig opsættes et nyt kommunikationsnetværk, der betyder, at alle målere fremover vil kunne levere store mængder data, der kan optimere energi- og vandforsyningen markant samt tilbyde kunderne nye muligheder.

- Med Kamstrup har vi fundet en samarbejdspartner, der har samme målsætning og syn på fremtiden som os, nemlig at vi skal udvikle os strategisk, såvel internt som overfor vores kunder. Med den nye systemløsning kan vi udvikle en masse nye muligheder og services f.eks. overvågning og varsling om for eksempel brud i forsyningsnettet og nye afregningsformer til kunderne, fortæller Kim Asker Larsen, salgs- og markedschef hos Forsyning Helsingør.

Kamstrups målere og kommunikationssystem vil blive udrullet frem til udgangen af 2015, hvorefter Forsyning Helsingør står med en intelligent målerpark, der reducerer driftsomkostningerne og giver
forsyningsselskabet en lang række fordele. Blandt andet får Forsyning Helsingør mulighed for at minimere vandspild ved tidligt at kunne lokalisere lækager og sprængninger samt at kunne optimere el-nettet og varme-distributionsnettet.

- Visioner og innovation går hånd i hånd hos Forsyning Helsingør. Kamstrups komplette måler- og fjernaflæsningssystem sikrer, at Forsyning Helsingør kan drive en endnu mere energieffektiv forsyning til gavn for kunder, lokalmiljø og selskabets økonomi i mange år frem, siger Anders Nystrup, salgschef hos Kamstrup.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094