23948sdkhjf

E.On sender 15 ladestandere til Nordjylland

E.On opstiller 15 ladestandere på Region Nordjyllands matrikler.
Region Nordjylland har indgået en aftale med energiselskabet E.On om at sætte 15 ladestandere op på regionens matrikler. Regionen ejer og installerer standerne, der hver kan lade to biler på samme tid. E.On opkræver strømforbruget hos brugerne og holder standerne ved lige i den 5-årige aftaleperiode.

- Som erklæret KlimaRegion vil vi gerne understøtte udviklingen af markedet for elbiler. Derfor er vi også glade for det nye samarbejde med E.On, som har sat strøm til den proces, siger Henrik Ringbæk Madsen, formand for Region Nordjyllands udvalg for Infrastruktur, Klima, Kultur og Miljø.

Hos E.On er der også glæde over det nye samarbejde med Region Nordjylland. Kommunikationschef i E.On, Susanne Tolstrup, påpeger, at der nu for alvor begynder at ske meget på elbilfronten - både på privatmarkedet, blandt virksomheder og især i klimakommunerne.

- Der kører nu over 3.300 elbiler rundt i Danmark, og tallet vokser støt i takt med, at folk bliver fortrolige med elbilen og dens muligheder. De 15 ekstra ladestandere giver nu de nordjyske elbilister endnu flere lademuligheder og skaber også mere tryghed, når elbilisterne er på farten. De nye standere er derfor et vigtigt supplement til de 16 ladestandere, vi i forvejen har i regionen, siger Susanne Tolstrup, kommunikationschef i E.On.

Og forventningerne til et godt samarbejde er gensidigt.

- Vi forventer at have fundet en operatør med et landsdækkende netværk af ladestandere, som giver Region Nordjylland en passende dækning af ladestandere for elbilejere. Endvidere forventer vi, at de mange turister i Nordjylland kan få god gavn af ladestanderne, siger Henrik Ringbæk Madsen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093