23948sdkhjf

Flere projekter i pipelinen hos Industrivarme

Mens der arbejdes med solvarme i Vrå, venter to hedtvandvekslere og et mindre solvarmeanlæg i pipelinen hos Industrivarme.
I oktober 2014 tog Vrå Varmeværk og Industrivarme første spadestik til et 13.100 kvadratmeter stort solvarmeanlæg, etableringen af en 2 kilometer lang transmissionsledning fra Vraa Varmeværk til solfangeranlægget samt opførelsen af en teknikbygning.

Projektet forløber tilfredsstillende fortæller adm. direktør Allan Jakobsen hos Industrivarme.

- Det går planmæssigt: teknikbygningen er opført; arbejdet med akkumuleringstanken, transmissionsledningen og montagen af solfangeranlægget pågår. Så trods vejr og vind, forventer vi at være klar til første varmeproduktion ultimo marts, fortæller Allan Jakobsen til Energy Supply.

Solfangeranlægget i Vrå er ikke det eneste man beskæftiger sig med hos Industrivarme.

- Vi påbegynder installationen af hedtvandsvekslere, LT1 og LT2-vekslere til hver af Sæby Varmeværks to gasmotorer samt tilhørende installationer som røggasrør og fjernvarmeinstallation i februar, hvor vi også påbegynder at installere et mindre solvarmeanlæg på 3.200 kvadratmeter i Øster Hurup, fortæller Allan Jakobsen og tilføjer:

- Det er ingen hemmelighed at vi har travlt.

Industrivarme har da også netop ansat en service- og montagechef, der blandt andet skal skærpe fokus på service og montage.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063