23948sdkhjf

Vestas og Siemens springer på onshore-vognen

Nye beregninger fra Energinet.dk og Vattenfalls ambitiøse landvind-strategi får nu også Vestas og Siemens til at fatte interesse for dansk landvind.
I 10 år har Danmark næsten været lukket land, når det kommer til landvind, men nye tal fra Energinet.dk og Vattenfalls nye strategi på landvind i Danmark gør at Vestas nu øjner muligheder, skriver dagbladet Børsen.

- Der er fortsat et stort potentiale for vindenergi på land i Danmark. Vi kan allerede se, hvordan ejere af ældre møller begynder at planlægge nye og større projekter, hvor plads og vind udnyttes væsentligt bedre. Når gamle møller tages ned, og ejendomme købes op for at skabe plads til de nye møller, bliver det samlede resultat mere økonomisk rentabelt, siger Morten Albæk, marketings- og kommunikationsdirektør i Vestas.

Også hos Siemens er åbningen i Danmark afgørende . Her siger adm. direktør Michael Hannibal at det vil være utroligt positivt at få gang i det det danske marked igen.

Beregningerne fra Energinet.dk viser at samfundet vil spare 3 mia. kr. årligt, såfremt vindmøllerne opsættes på land frem for på vand.

Originalartikel
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.18