23948sdkhjf

Østergaard Entreprise henter kæmpe fjernvarmeordre

Direktøren øjner nye mulighder på Fyn efter indgåelse af millionordre på vedligehold og renovering af fjernvarmenettet i Odense.
Østergaard Entreprise A/S i Esbjerg etablerer ny afdeling i Odense, ansætter 25-35 nye medarbejdere, og tager dermed et meget solidt første skridt i en ny, ambitiøs vækstplan.

Virksomheden har netop hentet en ny ordre, der drejer sig om vedligeholdelse og renovering af fjernvarmenettet i Odense via en to-årig samarbejdskontrakt med option på forlængelse i op til tre år yderligere. Entrepriseværdien udgør 70 til 170 mio. kr. alt efter, hvor længe aftalen løber.

- Det er en af Danmarks største fjernvarmeordrer, og den giver virksomheden nogle helt nye muligheder fremover, siger direktør Jimmy Østergaard, Østergaard Entreprise A/S.

- Vi får en væsentlig udvidelse af vores markedsandel, og med den nye organisation får vi ny kapacitet og fleksibilitet ind på smedesiden. Så vi regner med at kunne tage andre og lignende opgaver ind i fremtiden.

Fordeler fokus
Østergaard Entreprise har tidligere haft en samarbejdskontrakt af samme type i Esbjerg, men den nye ordre er markant større, så nu oprustes der på Fyn. Kontrakten træder i kraft 1. marts, og virksomheden er nu i fuld gang med at etablere en ny afdeling i Odense-forstaden Hjallelse. Her kommer indehaveren Jimmy Østergaard til at fungere som afdelingsdirektør, mens Palle Sax Holm bliver ny afdelingsdirektør i Esbjerg. Han har lang erfaring fra branchen, bl.a. som tidligere afdelingsleder hos Arkil og senest som bygherrerådgiver hos IBF.

- Jeg vil fremover fokusere på den nye afdeling, men vi skal selvfølgelig pleje og passe vores trofaste kunder i Esbjerg-området. De kommer i gode hænder hos Palle, som også tidligere har drevet egen entreprenørforretning ved Vejle, oplyser Jimmy Østergaard.

Østergaard Entreprise har hovedsæde i Tarp ved Esbjerg og beskæftiger 45 ansatte udover de nye medarbejdere i Odense-afdelingen. Den nye storordre og afdeling på Fyn medfører en investering for virksomheden på et to-cifret millionbeløb inklusive garantier.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095