23948sdkhjf

Gul Strøm langer ud efter NGF Nature Energy

Danske virksomheder klager over kommunale virksomheders indtog på det private marked. En af dem er Gul Strøm, der klager over NGF Nature Energy.
Energiselskabet Gul Strøm mener, at det skal være slut med offentlige institutioners fremmarch på det private marked. Det skriver dagbladet Børsen.

Gul Strøm sigter til det kommunalt ejede NGF Nature Energy, der ifølge Gul Strøms bestyrelsesformand og medejer Søren Hoelgaard Justesen har bredt sig for meget på det private gasmarked.

- Når et kommunalt energiselskab breder sig, kan det betyde, at vi som privat virksomhed i sidste ende må holde os helt ude af gasmarkedet,siger Søren Hoelgaard Justesen til Børsen.

Gul Strøm indsendte før jul en klage over netop NGF Nature Energy til Energitilsynet. Klagen indeholder to aspekter: Gul Strøm mener ikke at NGF Nature Energy overholder kommunal fuldmagten. Samtidig anklages NGF Nature Energy for at have sat gasprisen for lavt, da man i 2013 vandt forsyningspligten af naturgas i hele Danmark.

Hos NGF Natur Energy er man klar over, at der foreligger en klage, og den forholder virksomheden sig til, siger bestyrelsesformand Jens Otto Dalshøj til Børsen.

Originalartikel
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094