23948sdkhjf

Eurowind Energy overtager 177 MW fra Global Wind Power

Eurowind Energy A/S overtager pr. 1. januar administrationen af 177 MW fra Global Wind Power i Thisted og bliver dermed en af landets største administratorer af vindmølleprojekter på land.
De 177 MW fra Global Wind Power i Thisted bringer Eurowind Energy A/S med base i Hobro op på at administrere vindmøller med en samlet produktion på 700 MW, skriver Nordjyske.dk.

- Vi glæder os til at kunne byde vores nye kunder velkomne, og vil arbejde for at kunderne fortsat får administreret deres vindmølleinvesteringer bedst muligt, siger adm. direktør/CEO Jens Rasmussen fra Eurowind Energy A/S og tilføjer:

- Opkøbet understøtter vores langsigtede strategi om at være den markedsledende administrator. Kritisk masse er essentielt for at optimere teknisk og økonomisk management til gavn for kunderne. Der stilles til stadighed krav om øget kontrol, styring og optimering fra elselskaberne via udnyttelse af it-platforme.

Jens Rasmussen understreger over for avisen, at volumen er afgørende for at opnå de bedste vilkår fra de forskellige underleverandører og de bedste el-salgspriser.

Eurowind Energy A/S har ca. 75 medarbejdere.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109