23948sdkhjf

Andresen Towers skal på kundejagt

Virksomhedens eksklusivaftale med Siemens Wind Power er blevet opsagt, og dermed åbnes der op for salg til andre vindmølleproducenter.
Tilbage i 2011 indgik Andresen Towers en rammeordre med Siemens Wind Power på leverance af virksomhedens egne patenterede vindmølletårne. Den eksklusivaftale er Andresen Towers imidlertid blevet løst fra, oplyser man i sit årsregnskab for 2013/2014.

- Selskabets hidtil eneste kunde, med hvem der blev indgået en rammeordre i 2011, fik i årets løb problemer med afsætningen af sine vindmøller, og rammeordren er efter regnskabsårets afslutning ophævet og dermed har kunden også opgivet sin eksklusivitetsret til selskabets vindmølletårne, skriver Andresen Towers i sit årsregnskab.

Virksomheden oplyser videre, at man som en konsekvens heraf har været ude og opsøge nye kunder.

- Flere kundeemner har vist stor interesse for vindmølletårnet, og da der er et stort markedspotentiale for høje, landbaserede vindmøller, er det ledelsens opfattelse, at det vil være muligt at opnå ordrer til en fortsat rentabel drift. Der kan dog opstå en periode, hvor selskabet vil være uden ordrer, hvilket vil belaste selskabets likviditet, skriver Andresen Towers.

Den fynske producent af vindmølletårne kunne glæde sig over fremgang i 2013/2014 sammenlignet med året før. Nettoomsætningen steg med hele 123 mio. kr. til 518,3 mio. kr., og resultat før skat blev et overskud på 6,4 mio. kr. mod et underskud på 54,5 mio. kr. i 2012/2013.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109