23948sdkhjf

Envision-mølle godt på vej i Grenaa

I produktionshallen er der over de seneste måneder blevet fyldt godt op. Dele til den nye vindmølle prototype fra Envision Energy er kommet til, fra udlandet og fra lokalområdet.
- Vi har glædet os til rigtig at komme i gang. Vi kører efter en stram tidsplan, så mange ting skal passe sammen i de kommende måneder, fortæller senior project manager Jan Bisgaard, Envision Energy.

- Derfor er det også af stor betydning med det tætte samarbejde til vores leverandører - vi kan hurtigt få ting frem, få lavet ændringer og i det hele taget mande op om nødvendigt, fortsætter han.

En stærk enhed med lokal vilje og opbakning
En række Djurs Wind Power-virksomheder er i gang med samarbejdet med Envision Energy. All NRG Apro Wind leverer mandskab, og flere maskinbearbejdende opgaver er allerede landet hos Ålsrode Smede & Maskinfabrik. Her fortæller Brian Basse:

- Sammen med kollegerne i Djurs Wind Power er vi med til at sikre, at Envision Energy let, hurtigt og kompetent får en effektiv og fleksibel forretning i Grenaa, selvfølgelig fordi vi både pris- og kvalitetsmæssigt kan være med.

Direktør Anders Rebsdorf, Envision Energy, har tidligere fortalt, at baggrunden for etableringen i Grenaa både er attraktive produktionsfaciliteter, men i særdeleshed er det kombinationen af et stærkt netværk mellem kompetente virksomheder og et fokus på at gå nye veje, der har afgjort beliggenheden.

Envision Energy er 100 procent privat, kinesisk-ejet og har siden 2010 været etableret i Danmark med den globale udviklingsafdeling. Udviklingsafdelingen beskæftiger 30 udviklingsingeniører. I Kina har Envision Energy produceret møller svarende til mere end 1 GW.

Ension Energy har lejet sig ind i All NRG Apro Wind’s store hal på 1300 kvadratmeter, beliggende i udkanten af Grenaa, i tæt forbindelse til Grenaa Havn og i umiddelbar nærhed til samarbejdspartnerne.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141