23948sdkhjf

AT Solar installerer stort solcelleanlæg hos Linak

Linak har købt et anlæg til 6,3 millioner kroner hos Sønderborg-virksomheden.
De seneste måneder har AT Solar-ansatte kørt de cirka tyve kilometer fra Sønderborg til Linak i Guderup i pendulfart. Virksomheden har installeret et godt 4600 kvadratmeter stort anlæg, der har en samlet effekt på 701 kWp.

- Anlægget kommer til at dække 12-14 procent af Linaks samlede strømforbrug på et år, fortæller Nicolai F. Andresen, administrerende direktør hos AT Solar.

Den forventede årlige strømproduktion på anlægget vil være på 635.000 KWh.

Tusindvis af paneler
Anlægget, der er installeret som et traditionelt ét af slagsen, har en samlet pris på 6,3 millioner kroner, og det er i alt blevet installeret 2804 paneler på nord- og østbygningen hos Linak.

- Vi har holdt skruen i vandet hele 2014, og vi håber, at vi kan fortsætte den gode tendens, også når den endelige EU-lovgivningen kommer på plads, siger Nicolai F. Andresen, som kalder aftalen med Linak for en god historie, fordi store virksomheder som Linak vil være Co2-neutrale, uden tilbagebetalingstiden er den absolut afgørende faktor.

Linak har en ambition om at blive Co2-neutral, og i 2010 indviede virksomheden sit første solcelleanlæg på virksomhedens adresse i Guderup.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078