23948sdkhjf

Det nye repræsentantskab i SEAS-NVE er valgt

Årets valg til repræsentantskabet i SEAS-NVE er nu gennemført, og det blev til genvalg af de fleste medlemmer.
Som selskabets øverste organ beskæftiger repræsentantskabet sig med de energipolitiske temaer i regionen og har desuden til opgave at vælge SEAS-NVEs bestyrelse og godkendelse af regnskabet.

SEAS-NVEs forsyningsområde er inddelt i fire valggrupper, der hver består af en række kommuner. I år var det Valggruppe 1 der var på valg. Det vil sige, at det var i kommunerne Guldborgsund, Stevns og Holbæk, at der skulle findes nye repræsentanter.

Det kommende repræsentantskab i SEAS-NVE består af 135 medlemmer, og de nye repræsentanter indtræder i repræsentantskabet i forbindelse med repræsentantskabsmødet i SEAS-NVE den 29. april 2015.

Resultatet af dette års repræsentantskabsvalg i SEAS-NVE ser således ud:

Guldborgsund Kommune
Nils Barylak, Søren Bjerg, Jørgen Fogtmann, Kim Grützmeier, Niels Ihlemann, Vagn B. Marcussen, Lars Bo Petersen, Bart Gyldenløve Roetink, Flemming Skov, Knud Bøje Hemmingsen Struck, Malene Sværke, Bent Krüger Sørensen,

Stevns Kommune
Mogens Hansen, Poul Arne Nielsen, Peer Nørgaard, Gina Øbakke,

Holbæk Kommune
Bo Christensen, Ole Grove-Rasmussen, Bo Hansen (nyvalgt), Hans Erling Jensen, Vagn Larsen, Karsten Lynge, Lena Moe, Eva Nielsen, Hans-Boye Olsen, Lars H. Petersen, Hans Ravn, Jens Stenbæk, Jørgen Østergaard Sørensen,
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079