23948sdkhjf

Gaia Solar brændte nallerne i eksportsamarbejde

Tidligere erfaringer fra samarbejde på eksportmarkederne gør, at der nu ligger en samarbejdsaftale klar, når Gaia Solar skal til udlandet.
Virksomhederne Gaia Solar og Steni har sammen udviklet et nyt produkt, der integrerer solcelleanlæg i facader og tag. Og sammen har de to virksomheder planer. Det skriver Børsen.

- Vi har tidligere arbejdet sammen med en partner om at integrere vores solcelleanlæg i andre produkter, men vi fik ikke alt tænkt igennem fra starten, og så løb det ud i sandet. Da havde samarbejdspartneren en fuld specifikation på vores anlæg, som han kunne købe billigere et andet sted. Det var ikke lige det, vi havde forventet, fortæller den administrerende direktør for Gaia Solar, Peter Termann Petersen, til Børsen, og tilføjer, at han ikke er bitter, fordi konkurrencehensyn tvang partneren til at handle.

Gaia Solar og Steni er deltagere i et projekt i Industriens Fond, som arbejder målrettet med at udvikle eksport- og samarbejdsmodeller til mindre virksomheder, skriver Børsen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.16