23948sdkhjf

Caverion folder vækstplanen ud

Kontrolleret, organisk vækst samt større synlighed skal sikre teknikentreprenørens ambitiøse målsætning om at vokse til det dobbelte på tre et halvt år.
Byder muligheden sig er teknikentreprenøren Caverion klar til opkøb. Men hovedkilden til de næste års vækst skal findes i organisk vækst. Det forklarer virksomhedens servicedirektør, Kim Dahl Staalhøj, til avistillægget Vækst & Kvalifikationer.

Målsætningen er ifølge servicedirektøren, der står med ansvaret for Caverions servicedel i Danmark, at virksomheden ved udgangen af 2017 skal være dobbelt størrelse af i dag.

Og muligheden for at vinde på synergi mellem de mange kompetencer er tilstede, da virksomheden spænder over så bredt et spekter som automation (CTS), ventilation, el-arbejde, VVS, solceller, varmepumper, brandalarmering, tyverisikring, videoovervågning, samt divisioner til offshore og marineservice.

- Der bliver ikke tale om vækst for enhver pris, men om kontrolleret vækst. Vi vil gøre det mere synligt for kunderne, at vi har mange kompetencer og udbyder hele paletten af serviceydelser inden for alle tekniske fag. Skal en kunde have lavet ventilation eller styring i en bygning, er der ofte brug for en elektriker, og så er det nærliggende også at lade os kigge på f.eks. en defekt elinstallation, når vi alligevel er der. Det ene følger af det andet. Og da vi er så bredt funderet, som tilfældet er, er der grobund for en betydeligt vækst, Desuden vil vi i den kommende tid opdyrke nye markeder på serviceområdet, siger Kim Dahl Staalhøj til Vækst & Kvalifikationer.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.532