23948sdkhjf

Nyt selskab vil sælge strøm til flat rate

Blue Energy vil vende op og ned på el-markedet og tilbyder strømprodukt til flat rate.
Strøm til et fast månedligt beløb. Sådan vil et dansk el-selskab få fat i de danske forbrugere.

- Vi har lyttet på vandrørene og undersøgt, hvilke krav forbrugerne stiller til os som en moderne el-leverandør. Og på baggrund af de seneste måneders erfaringer, hvor vi i al stilfærdighed har solgt flat rate-produktet til danskerne, kan jeg roligt afsløre, at den går rent ind. Kunderne har taget særdeles godt imod Blue Energy, siger direktør i Blue Energy, Christopher Olesen, i en pressemeddelelse.

Det er med telebranchen som forbillede, at Blue Energy tilbyder flat rate-produktet på elektriciteten. På den måde får de danske el-forbrugere sikkerhed for fast pris, og at regningen ikke løber løbsk.

Bestyrelsesformand med branchekendskab
Blue Energy er overbevist om, at man hermed appellerer til en meget stor gruppe blandt de danske el-forbrugere. Konceptet er skræddersyet til dem, der både vil have overblik, fast pris og samtidig bidrage til renere miljø og bedre klima.

Det er administrerende direktør i hovedstadsområdets forsyningsselskab Hofor, Lars Therkildsen, der er bestyrelsesformand i Blue Energy. Han glæder sig over nytænkningen og den stigende interesse for el-forbruget.

- Branchen har i mange år trængt til nytænkning og udvikling. Jeg ser det nye koncept som et tilbud, der har til hensigt at skabe klarhed for forbrugerne. Når man kommunikerer med kunderne på en måde, som alle forstår, bliver det lettere at forholde sig til strøm. Jeg glæder mig over at opleve en virksomhed, der forener gennemsigtighed og bæredygtighed med kundernes ønsker og behov. Og jeg er meget tilfreds med, at kunderne allerede har taget så vel i mod det, siger Lars Therkildsen.
Kommenter artiklen (3)
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062