23948sdkhjf

Sæby Varmeværk optimerer gasmotoranlæg for tocifret millionbeløb

Sæby Varmeværk installerer absorptionsvarmepumpe og seks røggasvekslere på varmeværket. I alt har varmeværket optimeret for et tocifret millionbeløb.
Hele investeringen er et led i optimeringen af Sæby Varmeværks gasmotoranlæg for at fremtidssikre varmeværket.

- Sæby Varmeværk er et fremtidsorienteret varmeværk, som altid har fokus på, hvorledes varmeværkets anlæg kan forbedres til gavn for vores forbrugere. Jeg er overbevist om, at optimeringen med de nye vekslere og absorptionsvarmepumpe er endnu et skidt i den rigtige retning. Det er med en god fornemmelse, at jeg snart overdrager driften af varmeværket til nye kræfter, siger driftsleder Jørgen Holm fra Sæby Varmeværk, der er afgående efter 12 år på posten som driftsleder.

Jørgen Holm har valgt at gå på pension.

Ny driftsleder på varmeværket
Pouli S. Rugholt er netop blevet ansat som ny driftsleder i Sæby. Han har været leder af projektafsnittet under Aalborg Forsyning Varme, og sideløbende har han været med i projektforløbet omkring investeringen på varmeværket.

- Det har været et meget interessant projektforløb, og optimeringen er helt i tråd med Sæby Varmeværks fremtidsplaner. Jeg ser meget frem til at komme godt i gang med det spændende arbejde på varmeværket, siger Pouli S. Rugholt.

Virksomheden Industrivarme har hovedentreprisen i forbindelse med optimeringen af Sæby Varmeværks gasmotoranlæg med absorptionsvarmepumpe.

Aftalen omfatter projektering, levering og idriftsætning af anlægget og er inklusiv blandt andet hedtvands-vekslere, LT1 og LT2 vekslere til hver af varmeværkets to gasmotorer og tilhørende røggasrør og fjernvarmeinstallation.

Fremtidssikre varmeværket
Sæby Varmeværk har igennem flere år haft fokus på at fremtidssikre varmeværket. I 2011 investerede varmeværket i et stort solvarmeanlæg på 12.000 kvadratmeter.

Derudover har virksomheden Industrivame tidligere leveret et Catcon NOx-reduktionssystem til varmeværkets gasmotorer, som har minimeret omkostningerne til NOx-afgiften.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078