23948sdkhjf

Fleksenergi fortsætter til udgangen af 2015

Det nordjyske projekt FleksEnergi har fået forlænget sin bevilling til udgangen af 2015.
Det nordjyske netværk for fjernvarmevirksomheder og –værker er nu af Nordjyllands Vækstforum blevet forlænget 12 måneder til udgangen af 2015. Det skriver interesseorganisationen i en pressemeddelelse.

FleksEnergi er interesseorganisation for virksomheder, der producerer enten direkte til fjernvarmeindustrien eller fungerer som underleverandører af services, materiel eller rådgivning og de 146 nordjyske fjernvarmeværker.

Formålet er at skabe forudsætningerne for udvikling og realisering af fremtidens kollektive varmeløsninger, og forlængelsen kommer blandt andet på baggrund af FleksEnergis gode resultater i de forgangne fem år.

Tre indsatssområder
FleksEnergi har et tæt samarbejde med Aalborg Universitet, der er verdensførende inden for fjernvarmeforskning – og i det kommende år sætter projektleder Hanne Skovby fokus på tre indsatsområder, der skal synliggøre nordjyske løsninger og kompetencer på fjernvarmeområdet.

- Vi skal udvikle det eksisterende netværk med fokus på vidensdeling, samarbejde- og forretningsskabelse samt styrke innovation og adgang til nye eksportmarkeder. Det sker blandt andet gennem øget dialog, netværksarrangementer og igangsættelse af konkrete fjernvarmeprojekter med nordjyske aktører, siger hun.

Derudover fungerer FleksEnergi som bindeled mellem forskningsmiljøet på Aalborg Universitet samt nye og gamle virksomheder, der udvikler og opererer inden for nordjysk varmeforsyning.

Styregruppen bag FleksEnergi består af nordjyske fjernvarmeværker, nordjyske virksomheder og Aalborg Universitet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094