23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelseslokaler og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til energiindustrien, der melder om udskiftninger i bestyrelsen eller på ledende poster i denne uge.
Concito
Christian Peter Ibsen er med virkning fra 1. december blevet ansat som direktør hos Concito.

Concito er en grøn tænketank hvis formål det er at medvirke til et lavere udslip af drivhusgasser og en begrænsning af skadevirkningerne af den globale opvarmning.

Greentech Energy Systems A/S
Sigieri Diaz della Vittoria Pallavicini er fratrådt som CEO hos Greentech Energy Systems A/S. Nuværende CFO og konstitueret COO Alessandro Reitelli overtager stilingen som CEO i selskabet. Samtidig udnævnes planning & control manager Fracesco Vittori som ny økonomidirektør.

Greentech Energy Systems A/S udvikler vindmølleprojekter.

Kann Foundation
Connie Hedegaard er med virkning fra 1. januar 2015 indtrådt som formand for Kann Foundation.

Samtidig er Anthony Leiserowitz, Johan Rockström, Tim Jackson og Astrid Kann-Rasmussen indtrådt i bestyrelsen og René Dinesen er blevet udnævnt til direktør.

Kann Foundation er stiftet af Villum Fonden, som er hovedaktionær i Velux’ moderselskab, VKR. Fondens primære formål vil være at engagere sig i miljøspørgsmål på internationalt plan.

Trefor
Tommy Lykkegaard er blevet udnævnt til kommerciel chef hos Trefor.

Trefor leverer energirådgivning, sælger el og naturgas, sælger og monterer solceller, jordvarmeanlæg og varmepumper, løser installationsopgaver og leverer el, fjernvarme, fibernet og drikkevand til Trekantområdet og Fyn.

Viegand Maagøe A/S
Søren Eriksen er med virkning fra 1. december blevet ansat som administrerende direktør hos Viegand Maagøe A/S.

Viegand Maagøe A/S arbejder bredt med effektiv udnyttelse af energi og ressourcer fra overordnet strategi, analyser og lovgivning og til konkrete tekniske ændringer i industriens produktionsanlæg.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094