23948sdkhjf

DHI Australien modtager HKH Prins Henriks Æresmedalje

DHI Australien er blevet hædret med Eksportforeningens Diplom og Prins Henriks Æresmedalje.
Virksomheden tildeles hædersprisen, fordi den de seneste år har oplevet vækst på det australske marked inden for vand og miljø. Det skyldes blandt andet en effektiv forretningsmodel, der gavner omsætningen for hele DHI-gruppen. Det skriver Eksportforeningen i en pressemeddelelse.

- Det australske marked for software til vand- og miljøløsninger er meget krævende. Kunderne forventer høj kvalitet og et avanceret teknologisk niveau, og det er netop hér, at DHI Australien har fundet en niche, siger Peter Rasmussen, CFO i DHI-gruppen, i pressemeddelelsen.

Indstillet af Generalkonsulatet
DHI er en konsulent- og forskningsvirksomhed med kernekompetencer inden for vandmiljøsystemer, som de leverer til markeder i hele verden.
DHI Australien har fået overrakt hædersprisen af den danske ambassadør i Australien, Børge Petersen, ved en reception med deltagelse af to australske ministre.
Virksomheden blev indstillet til hædersprisen af Generalkonsulatet og Handelskontoret i Sydney.

- DHI Australiens forretningsmodel bygger i høj grad på at trække på hele gruppens ekspertise og inddrage ressourcer fra kontorer med mere konkurrencedygtige priser. Denne model gør, at datterselskabet i Australien kan forøge markedsandelen og drive en stor omsætning, der kommer hele DHI-gruppen til gode, siger Peter Rasmussen.

Flere australske projekter i støbeskeen
DHI Australien blev etableret i 1999 og har siden 2010 oplevet en imponerende vækst på 50 procent. Når virksomheden ser fremad, er der flere spændende australske projekter i støbeskeen. DHI Australien har blandt andet indgået kontrakt med Australian Marine Safety Authority (AMSA) om et avanceret IT system, der kan forudsige, hvordan drivende fartøjer vil bevæge sig.

- Et ressourceboom i Australien har ført til en øget skibstrafik – ofte i sensitive miljøer som for eksempel det australske koralrev, Great Barrier Reef. Med den software, vi er ved at udvikle, vil AMSA i fremtiden være i stand til at reagere på skibe, der er ved at støde på grund, fordi de helt præcist ved, hvor skibet vil bevæge sig hen, forklarer Peter Rasmussen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078