23948sdkhjf

Clever og Region Hovedstaden sætter strøm til elbilerne

Elbiloperatøren Clever har vundet Region Hovedstadens udbud om at etablere hurtiglade-standere på alle regionens hospitaler og på Regionsgården i Hillerød og har nu sat strøm til alle de nye 22 kW hurtiglade-standere.
De nye ladestandere står på parkeringspladserne ved regionens hospitaler og ved Regionsgården i Hillerød. Det er elbiloperatøren Clever, der står for opstilling og drift af ladestanderne. Der bliver etableret i alt 12 ladestandere med hver to 22 kW ladeudtag. I alt 24 nye lademuligheder i regionen.

Etableringen af ladestandere til elbiler på regionshospitalerne er én af regionens mange indsatser og initiativer for at støtte udbredelsen af grønne transportformer og støtter regionens klimastrategi, der har som målsætning, at 25 procent af den offentlige bilpark i hovedstadsregionen skal være klimavenlig.

- Persontransporten fylder mere og mere i det samlede klimaregnskab, og derfor ser vi et potentiale i at få ladestandere på regionens hospitaler, da de dagligt besøges af i alt mere end 34.000 patienter, pårørende og ansatte, siger formand for region Hovedstadens miljø- og trafikudvalg Jens Mandrup (SF), og påpeger, at det også kan gøre det mere attraktivt for regions mange hospitalsansatte at skifte til elbil.

Ladestanderne står på hospitalerne i Hillerød, Helsingør, Frederikssund, Herlev, Glostrup, Hvidovre, Amager, Bispebjerg, Frederiksberg samt Rigshospitalet og Regionsgården i Hillerød. Ladestandere på Gentofte hospital er på vej.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109