23948sdkhjf

Tidligere DSB-direktør skal stå i spidsen for energi-ingeniører

Konsulentvirksomheden Viegand Maagøe A/S, der rådgiver og kommunikerer om energi og klima for offentlige og private virksomheder, har netop ansat tidligere DSB-direktør Søren Eriksen som administrerende direktør.
- Søren Eriksen vil tilføre Viegand Maagøe ledelseskapacitet på topniveau, som skal være med til at positionere Viegand Maagøe endnu stærkere inden for energi- og klimaområdet i Danmark og EU og videreudvikle firmaet, siger bestyrelsesformand Flemming Funch om ansættelsen af den nye direktør og tilføjer:

- Søren er meget stærk på strategi- og forretningsudvikling, og han har et fantastisk netværk i dansk erhvervsliv og i det offentlige. Han er en stærk analytiker og skal derfor også arbejde med på udvalgte projekter. Han er desuden dygtig til den daglige ledelse. Jeg er derfor rigtigt glad for, at det lykkes at få ansat Søren.

Ser store muligheder i Viegand Maagøe
For Søren Eriksen, der tiltræder den nye stilling per 1. december i år, var det et naturligt skridt efter direktørposten i DSB og den tidligere økonomidirektørpost i TDC.

- Efter DSB besluttede jeg mig for, at jeg fremover ville arbejde i et mindre firma og meget gerne inden for cleantech-området. Det opfylder Viegand Maagøe til fulde. Jeg ser store muligheder i at videreudvikle Viegand Maagøe sammen med Jan Viegand og Peter Maagøe Petersen og firmaets ansatte, siger Søren Eriksen.

De to nuværende direktører og ejere af virksomheden, Jan Viegand og Peter Maagøe Petersen, vil fortsætte på fuld tid i firmaet, hvor de vil fokusere på forretningsudvikling og gennemførelse af fagligt tunge projekter. De to ejere har brugt det sidste halve år med at forberede ansættelsen og med at finde den rette direktør.

Viegand Maagøe arbejder bredt med effektiv udnyttelse af energi og ressourcer fra overordnet strategi, analyser og lovgivning og til konkrete tekniske ændringer i industriens produktionsanlæg. Kunderne er blandt andet Europa-Kommissionen, Energistyrelsen og en lang række større danske industrivirksomheder.

Viegand Maagøe har i dag 30 ansatte.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141