23948sdkhjf

Det sker: Succes på tværs af Skagerrak

Både nordjyske og norske virksomheder kan få et indblik i mulighederne for samarbejde, og hvordan man får succes på tværs af Skagerrak, når BusinessBroen Norge-Norddanmark, MARCOD og Hub North inviterer til konference i Frederikshavn torsdag den 20. november.
Norge er i en rivende udvikling og potentialet for samarbejde over Skagerrak er stort for de nordjyske virksomheder. Det er vigtigt, at virksomhederne er gearede til at løse opgaven, hvis de ønsker succes på det norske marked. Derfor sætter konferencen ’Succes på tværs af Skagerrak’ den 20. november i Frederikshavn fokus på, hvilke forretningsmuligheder der er for danske virksomheder i Norge inden for offshore olie/gas, offshore energi, maritim industri samt bygge/anlæg og infrastruktur.

Konferencen tager udgangspunkt i, hvilke muligheder der er inden for de enkelte brancher, samt de udfordringer som danske virksomheder står over for i forbindelse med samarbejde over Skagerrak. Desuden giver både norske og danske virksomheder indblik i deres konkrete erfaringer – på både godt og ondt.

Konferencen har også et stærkt fokus på networking og opbygning af relationer imellem virksomhederne. Målet er at deltagerne kan møde og få kontakt til potentielle kunder og samarbejdspartnere.

- Konferencen er en vigtig brik i vores daglige arbejde med at skabe samhandel mellem Norddanmark og Norge. De danske virksomheder får hands-on erfaringerne omkring det norske marked, og de norske virksomheder får mulighed for at møde en række kvalificerede leverandører og mulige samarbejdspartere. Vi håber, at skabe en synergieffekt, der kan være med til at knytte endnu tættere bånd mellem nordjyske og norske virksomheder, siger Ejvind Vinde, der er konsulent i BusinessBroen Norge-Norddanmark.

Læs invitationen på http://www.businessbroen.dk/dk/kommende_...
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109