23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelseslokaler og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til energibranchen, der melder om udskiftninger i bestyrelsen eller på ledende poster i denne uge.
Aibel Denmark A/S
Vibeke Vikse Johnsen er indtrådt som bestyrelsesformand hos Aibel Denmark A/S i stedet for Bjørn Sigmund Tollefsen, Norge. Samtidig er Per Starheim, Norge, indtrådt i bestyrelsen i stedet for Åge Velle, Norge (kilde: Børsen).

Aibel Denmark A/S beskæftiger sig med ingeniørarbejde inden for olie, gas og vedvarende energi.

Dong Offshore Gas Systems A/S
Michael Ertmann er indtrådt i bestyrelsen hos Dong Offshore Gas Systems A/S i stedet for Søren Christian Høegh Scherfig (kilde: BIQ.dk).

Dong Offshore Gas Systems A/S er et datterselskab under Dong Naturgas A/S og ejer og driver kapacitet i opstrømsledningsnettet.

Energi Danmark A/S
Martin Romvig er indtrådt i bestyrelsen hos Energi Danmark A/S i stedet for Jan Ravn.

Energi Danmark A/S beskæftiger sig med handel med el, olie og gas.

Ista Danmark A/S
Thomas Lemper er indtrådt i bestyrelsen hos Ista Danmark A/S (kilde: BIQ.dk).

Ista Danmark A/S er specialiseret indenfor installation og aflæsning af forbrugsmålere samt fordeling af udgifter til vand- og varmeforbrug.

Nordsøenheden
Henrik Normann er indtrådt som bestyrelsesformand for Nordsøenheden og Karsten Knudsen som næstformand. Samtidig er Sanne Weidner, Birgitte Brinch Madsen, Berit Rynning, Christian Herskind og Mads Andersen indtrådt i bestyrelsen.

Nordsøenheden administrerer Nordsøfonden og har til formål at skabe den størst mulige værdi for staten af Nordsøfondens deltagelse i efterforskning og produktion af olie og gas i Danmark.

Skanderborg Forsyningsvirksomhed A/S
Kurt Myhlert Olsen er indtrådt i bestyrelsen hos Skanderborg Forsyningsvirksomhed A/S i stedet for Jens Anker Hansens (kilde: BIQ.dk).

Skanderborg Forsyningsvirksomhed A/S er 100 procent ejet af Skanderborg Kommune og står for drift og anlæg af den tidligere offentlige vandforsyning samt spildevandsforsyningen i kommunen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094