23948sdkhjf

El-Con leverer mega-fjernvarmeledning

AffaldVarme Aarhus har indgået kontrakt med El-Con i forbindelse med etableringen af et nyt biomassefyret kraftvarmeværk.
El-Con løb med kontrakten, da AffaldVarme Aarhus afholdt licitation på opgaven med levering af elinstallationsarbejde og SRO-anlæg i forbindelse med etableringen af et nyt biomassefyret kraftvarmeværk i Lisbjerg ved Aarhus. Det skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

Det nye biomassefyrede kraftvarmeværk bygges umiddelbart ved siden af det eksisterende affaldsforbrændingsanlæg. El-Cons arbejde på projektet, som kaldes Lisbjerg skinnen, omfatter el-installationsarbejde og SRO-anlæg herunder levering og montering af hovedtavle, kabelveje, kabling, styretavler og programmering af styringer i PLC’er og det overordnede SCADA-system.

Lisbjerg skinnen indeholder etablering af en ny fjernvarmeledning i jord fra det eksisterende affaldsforbrændingsanlæg til fjernvarmerummet i det nye biomassefyret kraftvarmeværk samt en ny fjernvarmeledning, som bliver fem kilometer lang og næsten en meter i diameter.

Ledningen kommer til at gå fra Lisbjerg ned ad Randersvej og bliver tilsluttet det eksisterende system ved golfbanen i Mollerup.

El-Con påbegynder arbejdet i efteråret 2014 og forventer at være færdig i sommeren 2017.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078