23948sdkhjf

Vestforsyning vil sælge lokal el

Forsyningsselskabet Vestforsyning starter gennem datterselskabet Vestforsyning Service som elhandelsselskab. 14.000 Vestforsyning-kunder, som tidligere fik el fra Sinus Energi, hives med over i det nye selskab.
El-kunder i Holstebro Kommune vil fra 1. oktober kunne vælge et nyt, lokalt elhandelsselskab. Det er forsyningsselskabet Vestforsyning, som gennem det nye datterselskab Vestforsyning Service starter som elhandelsselskab. Samtidig bliver 14.000 Vestforsyning-kunder, som i dag får leveret el fra Sinus Energi, automatisk flyttet over i det nye selskab.

For Vestforsyning handler om at sikre den lokale service, forklarer adm. direktør Jørgen Udby.

- Konkurrencen på elmarkedet er på ganske få år gået fra nærmest ikke-eksisterende til benhård. Det er blevet almindeligt at møde meget entusiastiske el-sælgere, i telefonen og når du går i supermarkedet, så vi har ønsket at sikre et lokalt alternativ til de nye discountselskaber, siger han-

De eksisterende kunder hos Vestforsyning har hidtil fået leveret el via Ikast-selskabet Scanenergi / Sinus Energi, som Vestforsyning ejer sammen med ti andre lokale forsyningsselskaber.

- Teknisk set vil den el, som kommer ud af stikkontakten i Holstebro, stadig være købt af Scanenergi. Men kundeforholdet er altså hos Vestforsyning Service. På den måde sikrer vi, at man kan få lokal kundeservice til alle sine forsyninger fra Vestforsyning, og at man kan få alle sine forsyningsydelser samlet på én regning, siger Jørgen Udby.

De 14.000 eksisterende kunder får i denne tid et brev med orientering om, at der fremover står Vestforsyning i stedet for Sinus Energi på regningen. Det nye produkt, Vestforsyning :Sinus El har nøjagtigt samme indhold, pris og vilkår.

Hjælp fra top-håndbold
Lanceringen af det nye elselskab får blandt andet hjælp fra den lokale top-håndboldklub Team Tvis-Holstebro, hvor Vestforsyning sponsorerer damernes ligahold.

- Der er et godt samspil mellem landets mest energiske håndboldspillere og så vores energiselskab. Det kan hjælpe os til at komme i dialog med både eksisterende og nye kunder på elmarkedet, også de unge. Det skulle gerne blive en selvfølge, at man vælge Vestforsyning :Sinus El, når man flytter hjemmefra,” siger Jørgen Udby.

Det er primært kunder med adresse i Holstebro Kommune, som kan vælge Vestforsyning :Sinus El.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079