23948sdkhjf

Nyt forskningscenter for olieeksperter

DTU og Dansk Undergrunds Consortium, DUC, står bag det nye forskningscenter, der bærer navnet Center for Olie og Gas - DTU. Centeret skal blandt andet være med til at skabe nye løsninger og uddanne fremtidens olieeksperter.
Hensigten med det nye olieforskningscenter er blandt andet at tiltrække forskere på allerhøjeste niveau fra ind- og udland, samarbejde på tværs af forskningsinstitutioner og med industrien og bidrage til at uddanne fremtidens bedste olieingeniører, det skriver DTU i en nyhed på sin hjemmeside om det nye center, der officielt åbner torsdag.

- Perspektivet med at blive uddannet inden for olie- og gasområdet er, at unge får en indgangsbillet til en industri, som er stor, vigtig og en af verdens mest videnskabs- og teknologitunge. Da området er i konstant udvikling, vil vi have brug for dygtige folk i mange år fremover, siger Bo Cerup-Simonsen, direktør for Center for Olie og Gas – DTU, i nyheden.

DUC har investeret en milliard kr. i centret, der har base hos DTU i Lyngby. Centeret vil indgå i et tæt forskningssamarbejde med blandt andet Københavns Universitet, Aarhus Universitet, Aalborg Universitet og GEUS.

Originalartikel: http://www.dtu.dk/Nyheder/Nyhed?id=053e7...





Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11