23948sdkhjf

Trefor glæder sig over nyt halvårsregnskab

Med en omsætning på 1,14 mia. kr. og et overskud på 79 mio. kr. – begge dele bedre end budgetteret – kan energikoncernen Trefor glæde sig over at være kommet godt fra start i årets første halvår.
- Vi har nået den fremgang, vi stillede i udsigt efter sidste års flotte resultat - og endda mere til, lyder det fra en tilfreds administrerende direktør i Trefor, Knud Steen Larsen.

2014 er det andet år med koncernens nye strategi, og de positive resultater er ifølge direktøren helt i overensstemmelse med den vækststrategi, der er lagt for Trefor-koncernen.

- Vi har med nogenlunde den samme omsætning som året før skabt en vækst på bundlinjen, og det er helt i overensstemmelse med vores fokus på performance og effektiv virksomhedsdrift. Vores forventninger til året er positive, og med udgangen af august kan vi konstatere, at vi har rundet mere end 120 mio. kr. i overskud. Derudover har vi opnået et fuldt tilfredsstillende driftsresultat, ebitda, på mere end 250 mio. kr., siger Knud Steen Larsen.

Den positive udvikling forsætter
Halvårsregnskabet blev præsenteret for Trefors bestyrelse på det ordinære bestyrelsesmøde den 16. september, og den gode start på 2. halvår understreger ifølge selskabet selv den positive udvikling Trefor-koncernen har været i de seneste år, med en vækst i arbejdspladser, etablering af nye innovative forretningsområder og stigende overskud i de kommercielle forretninger.

- Trefors konventionelle forretningsområder for el, vand og varme drives med fokus på høj kvalitet og lave priser, hvilket vi fremadrettet også har som højeste prioritet både på kort og lang sigt. Områderne følger budgettet, og det skal bemærkes, at der er en positiv indvirkning af overtagelsen af 60 kV nettet på Fyn, siger Knud Steen Larsen og slutter:

- Vi har styret efter koncernens vækststrategi, og vi vil fortsætte med at udvikle vores nationale og internationale forretningsgrundlag og udbredelse.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11