23948sdkhjf

Eksplosiv vækst på dagsordenen hos Xergi

Den danske leverandør af biogasanlæg Xergi med base i Støvring står overfor en god portion vækst. Både omsætning og ordreindgang får et ordentligt nøk op ad.
Hos Xergi omsatte man sidste år for 200 mio. kr. ,og det ventes at blive til 300 mio. kr. i 2014, mens ordreindgangen ventes at runde den halve milliard, skriver NORDJYSKE.dk.

Læs også: Energiselskaberne sætter sig på biogasmarkedet

Adm. direktør Jørgen Ballerman siger til avisen, at det er resultatet af års hårdt arbejde, der endelig bærer frugt. I øjeblikket står man over for at skulle i gang med opførelsen af to anlæg på Fyn og et i Sønderjylland, men for Jørgen Ballerman er fokus ikke kun på det danske marked. I de senere år har man satset særligt hårdt på det franske og britiske marked, men nu tager man de helt store globale briller på.

- Vi er på et marked, hvor den politiske stemning for brugen af vedvarende energi er ganske afgørende for vores vækstmuligheder. Derfor kigger vi nu på andre markeder uden for Europa og USA. Men et biogasprojekt tager omkring fire til fem år at realisere, hvorfor vi ikke regner med at vores omsætning øges krafttig, selvom vi regner med fortsat vækst, siger han til Nordjyske.

Xergi beskæftiger ca. 80 medarbejdere og har i forbindelse med de nye opgaver ansat 15 nye medarbejdere.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094