23948sdkhjf

Nyt om navne: Aalborg CSP styrker internationalt salgsteam

Som følge af en omfattende vækst på markedet for koncentreret solenergi er Aalborg CSP med ansættelsen af en ny salgsansvarlig begyndt at realisere den ønskede udvidelse af medarbejderstaben på 10-15 procent.
Virksomheden, der er en verdensleder indenfor CSP-kedelsystemer og teknologier, har således ansat Jens Taggart Pelle som ny salgsansvarlig til at forstærke virksomhedens tiltagende forretningsaktiviteter.

Jens Taggart Pelle er uddannet maskinmester og har derudover en HD fra Aarhus Universitet. Han kommer med en stor viden fra en tidligere stilling ved Alfa Laval, hvor han som salgsansvarlig udstationeret i Singapore arbejdede med store kunder indenfor marine- og offshoreindustrien.

Ved Aalborg CSP bliver Jens Taggart Pelle ansvarlig for salget af dampgenerator-systemer og soltårns-kedler til el-producerende solkraftværker. Ud over arbejdet med at dække forespørgslerne fra eksisterende markeder, får han også ansvar for at skabe nye forretningsmuligheder og relationer med særlig vægt på nye markeder, oplyser Aalborg CSP.

- Som følge af vores arbejde med kontinuerlig udvikling og optimering af vores dampkedeldesign, har vi været i stand til at skabe reelle vækstmuligheder på nye CSP-markeder. Jens Taggart Pelle har alle de kvalifikationer, der skal til for at fremme vores vækstproces grundet hans erfaring med både kedelanlæg og udviklingsmarkeder, siger Svante Bundgaard, administrerende direktør ved Aalborg CSP.

Ansættelsen af Jens Taggart Pelle er første skridt i virksomhedens plan om en udvidelse af medarbejderstaben.

- Aalborg CSP er på et spændende stadie med udvikling af ny teknologi og udforskningen af nye markeder, og for at kunne yde en verdensklasse support på vores kunders forespørgsler, kræver det at vi tilføjer ny viden til vores vidensbank. I løbet af de næste par måneder er vores mål at ansætte både danske og internationale tekniske medarbejdere så som projektledere, projektingeniører og supply chain quality ingeniører og derved øge medarbejderstaben med 10-15, tilføjer Svante Bundgaard.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096