23948sdkhjf

Direktionsrokade hos SE

SE-koncernen foretager direktionsrokade og giver to koncerndirektører udfordringer på nye poster, blandt andet får divisionen for Energi & Klima ny mand i spidsen.
Når SE slår sine divisioner Stofa og SE Telecom sammen betyder det nye ansigter på nogle nøglepositioner.

Ole Fruekilde skal fremover stå i spidsen for den nye forenede telecom-forretning. Han har de seneste tre et halvt år været en del af SE’s direktion, som koncerndirektør for SE’s store Energi & Klima-division.

Lars Andreasen udpeges til ny koncerndirektør for SE Energi & Klima. Han har de seneste fem år været en del af SE’s direktion.

- Ved nu at forene vores teleforretning under Stofa-brandet, og med Ole Fruekilde i spidsen for Stofa, får vi skabt en mere slagkraftig organisation, der har endnu flere strenge at spille på. Vi skal fortsætte med at være udfordreren på markederne for tv og bredbånd – og det skal vi gøre ved at tale til de kunder, der i dag føler sig overset, siger Niels Duedahl og tilføjer:

- På energi- og klimaområdet skal Lars Andreasen, der har været en af arkitekterne bag den store vækst, som SE-koncernen har oplevet de senere år, nu til at eksekvere den strategi, som skal gøre os til den mest lønsomme aktør i den danske energibranche – fordi kunderne aktivt vælger os til.
Læs mere om: SE
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078