23948sdkhjf

Statoil Refining trimmer organisationen

I løbet af efteråret skærer Statoil Refining Denmark, der har base i Kalundborg, 60 stillinger væk. Det skal være med til at styrke raffinaderiets fremtidige position på et svært marked.
Det skriver Sn.dk.

Direktør for Statoil Refining Denmark A/S, Jofrid Klokkehaug kan ifølge mediet ikke oplyse en specifik dato for, hvornår nedskæringerne vil finde sted. Men hun oplyser overfor mediet, at det er nødvendigt at reducere virksomhedens omkostninger for at styrke raffinaderiets position fremover.

- Der er meget hård konkurrence på markedet, og vi er ganske enkelt for mange raffinaderier i Europa. Efterspørgslen på olie er ikke så stor, så der er på nuværende tidspunkt en overkapacitet, siger Jofrid Klokkehaug til Sn.dk.

Raffinaderiet har i dag omkring 400 ansatte og i omegnen af 50 konsulenter tilknyttet. I bestræbelsen på at skære 60 stillinger væk, vil Statoil i første omgang tilbyde medarbejdere i pensionsalderen ni måneders løn, hvis de stopper samt skære i antallet af tilknyttede konsulenter. Derefter kigger man på resten af medarbejderstaben, hvor en fyringsrunde kommer til at ramme bredt og ikke kun enkelte faggrupper.

Originalartikel: http://www.sn.dk/kalundborg/60-stillinge...
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111