23948sdkhjf

Grønt lys til vindmølleprojekt i Aarhus Bugt

Energistyrelsen har nu godkendt planerne for det kommende vindmølleprojekt i Aarhus Bugt. Dermed kan der allerede om tre år stå 20 150 meter høje møller i bugten syd for Aarhus.
Det skriver TV2 Østjylland.

Med godkendelsen af projektets forundersøgelser tror selskabet bag projektet, Havvind Aarhus Bugt, nu for alvor på, at møllerne bliver en realitet. Og selskabets formand siger til TV2 Østjylland, at man nu kan gå videre med projektet og planlægge et egentligt detailprojekt for 20 havvindmøller på højest 150 meter.

Men det er ikke alle der er lige begejstrede for Energistyrelsens godkendelse. Og en lokal gruppe borgere, der ikke ønsker at se projektet realiseret, blandt andet fordi de frygter, at udsigten over bugten vil blive skæmmet af de store møller, har nu klaget til ombudsmanden.

- Der er ingen lokal forankring herude. Samsø har direkte meldt ud, at de er imod det. Hele vejen langs Odder-kysten har vi samlet 8.500 underskrifter på, at man er imod vindmøllerne, siger Peder Pedersen, der er talsmand for gruppen ”Østjyder mod vindmøller i Aarhus Bugten”.

Originalartikel: http://www.tv2oj.dk/artikel/222431:Odder...
Kommenter artiklen (2)
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094