23948sdkhjf

Elbilsalget stiger i 2014

Salgstal fra årets første syv måneder viser, at elbilsalget i 2014 allerede på nuværende tidspunkt overgår salget for hele 2013.
Det skriver Ritzau ifølge Nordjyske.dk.

De Danske Bilimportører har opgjort elbilsalget i årets første syv måneder, og opgørelsen viser, at der på nuværende tidspunkt er indregistreret 670 nye elbiler i 2014, et tal der for hele 2013 lød på 511.

Fremgangen skyldes dels et større udvalg af modeller, samt at blandt andre Københavns Kommune og biludlejningsfirmaet Avis har skiftet en del af deres vognparker ud med eldrevne alternativer, forklarer branchechef i Dansk Elbil Alliance, Lærke Flader, overfor Ritzau. Men selvom der i 2014 er solgt flere elbiler end tidligere, lader det store gennembrud ifølge branchechefen stadig vente på sig.

- Det er ikke det store gennembrud, men det er et skridt på vejen. Nu gælder det for politikerne om, at skabe rammerne for, at den positive tendens fortsætter, siger Lærke Flader til Ritzau med henvisning til, at elbilernes afgiftsfritagelse udløber med udgangen af 2015.

Hun opfordrer politikerne til hurtigst muligt at komme med konkrete retningslinjer på elbilområdet, så ikke investeringerne i blandt andet infrastruktur og forhandlernet stopper.

Det danske elbilsalg har i perioden fra 2011 til 2013 lagt stabilt på omkring 500 om året.

Originalartikel: http://www.nordjyske.dk/erhverv/elbilsal...
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094