23948sdkhjf

Direktør forlader Ringe Fjernvarmeselskab

Efter 18 år hos Ringe Fjernvarmeselskab har direktør Ib Anker Hansen valgt at gå på pension. Ny mand ved roret bliver Karsten Godiksen fra Nyborg Forsyning og Service A/S.
Det skriver Dansk Fjernvarme.

Ib Anker Hansen, der fylder 66 år til november, har arbejdet i el- og fjernvarmebranchen i 40 år og har i de seneste 18 år arbejdet i Ringe. Og nu mener direktøren, at tiden er kommet til at nyde sit otium sammen med familien og til at bruge mere tid på sine fritidsinteresser. Han fratræder stillingen 31. august.

Hans afløser bliver Karsten Godiksen, der kommer fra en stilling som varmechef hos Nyborg Forsyning og Service A/S (NFS).

Karsten Godiksen har haft en flot erhvervskarriere først i A.P. Møller og siden hos NFS, hvor han en årrække, som energirådgiver og siden som leder i varmeforsyningen, har fået et godt kendskab til energiforsyning og dansk energipolitik, skriver Dansk Fjernvarme.

Karsten har desuden uddannet sig til teknonom og diplomleder.

Direktørskiftet bliver markeret ved en reception den 22. august, hvorefter Karsten Godiksen officielt tiltræder som ny direktør 1. september.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141