23948sdkhjf

Dong udvider i Esbjerg

Øget aktivitet har gjort det nødvendigt med en betydelig forøgelse af Dong Energys kontor- og lagerfaciliteter på Esbjerg Havn. Derfor har firmaet indgået en aftale med Blue Water Shipping om en kraftig udvidelse af den eksisterende lejeaftale mellem de to virksomheder.
For at indfri Dong Energys behov for flere kontorfaciliteter, lagerbygninger, parkeringspladser og udenomsarealer investerer Blue Water Shipping omkring 55 mio. kroner i omfattende til- og ombygninger.

- Vi er med opførelsen af Hejre-feltet i gang med den største investering i den danske del af Nordsøen i de sidste 25-30 år. En investering der vil skabe betydelig øget aktivitet og beskæftigelse i og omkring Esbjerg, hvorfra vi har base, og hvorfra vi vil udskibe til platformen. Vi har derfor vurderet, at vi har behov for tidssvarende arbejdsfaciliteter, og vi er godt tilfredse med den aftale, vi har indgået med Blue Water Shipping, der netop giver os mulighed for at give vores medarbejdere og partnere nogle gode rammer at arbejde under, siger Dann Lockdahl, Dong Energy Offshore Base Manager.

Den eksisterende kontorbygning udvides med 700 m2, mens en nærliggende lagerbygning forvandles til kontor i to plan, og der etableres direkte forbindelse mellem de to kontorbygninger. Hermed vil Dong Energy samlet råde over 5.500 etagemeter kontor, mens lagerfaciliteterne udvides til 5.000 etagemeter og et samlet udenomsareal på 22.000 m2.

Nye lokaler til Esbjerg Tubular Services
Aftalen betyder, at Dong Energy overtager de bygninger og arealer, som ETS/Esbjerg Tubular Services i dag lejer af Blue Water. Som en del af et mere integreret samarbejde bygger Blue Water i stedet nye faciliteter til Esbjerg Tubular Services i Sydhavnen.

Første etape af det store til- og ombygningsprojekt er allerede påbegyndt, og den sidste etape vil stå færdig i efteråret 2015.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172