23948sdkhjf

Ny adm. direktør i HEF-koncernen

Når den nuværende administrerende direktør for HEF-koncernen går på pension overlader han tøjlerne til Martin Romvig, der kommer fra en stilling som funktionsdirektør hos Energi Midt.
Martin Romvig, der har en baggrund i forsvaret og senest har taget en MBA i Strategic Management, kommer fra en stilling som funktionsdirektør hos Energi Midt med ansvar for bl.a. udviklingen af fiberbredbånds-forretningsområdet og alle udførende funktioner i koncernen. Han tiltræder sin nye stilling pr. 1. august 2014, skriver HEF i en pressemeddelelse.

- I bestyrelsen glæder vi os over, at Martin Romvig har sagt ja til opgaven. HEF-koncernen er en stærk og veldrevet virksomhed, der de seneste år har haft stor fokus på forretningsudvikling og procesoptimering på tværs i koncernen. Det er et fokus, vi ser, vil fortætte, og det er bestyrelsens opfattelse, at Martin Romvig er den helt rette til at sikre den fortsatte udvikling af koncernen, siger bestyrelsesformand Jens Kr. Larsen.

Den kommende administrerende direktør glæder sig til at være med til at fortsætte den udvikling, som HEF er inde i.

- Jeg ser meget frem til at blive en del af den udvikling, som HEF er inde i. HEF er en spændende virksomhed med rigtig mange muligheder. Jeg glæder mig til - sammen med alle HEFs medarbejdere - at udvikle disse muligheder til en fortsat god og stabil vækst i årene, der kommer, siger Martin Romvig.

Afløser Jan Ravn
Martin Romvig afløser Jan Ravn, der går på pension. Jan Ravn har været ansat som administrerende direktør for HEF-koncernen i 26 år.

Under Jan Ravns ledelse har HEF gennemgået en omfattende udviklings- og fornyelsesproces med fokus på at give kunder og andelshavere god service, de bedste produkter og høj forsyningssikkerhed og ikke mindst adgang til hurtigt internet i både Himmerland og Aalborg, lyder det fra HEF.
Læs mere om: HEF
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.092