23948sdkhjf

Vindmølleindustrien: Vækstpakke sikrer energiaftalens vigtige ambitioner

Regeringen lægger med torsdagens vækstpakkeudspil op til at bevare energiaftalens ambitioner. Det skaber investeringssikkerhed og samtidig hjælpes virksomheder, der udfordres af PSO-afgiften.
Det mener Vindmølleindustrien

Regeringen lægger op til at lette PSO-afgiften med 5,8 mia. kr. i perioden 2015-2020. Samtidig opretholdes indholdet i energiaftalen, der skal bringe det danske energisystem i en grønnere retning.

- Det er positivt, at regeringen med udspillet bekræfter, at ambitionerne skal bevares på området for vindenergi og den langsigtede energiaftale. Det er med til at bakke op om vores danske teknologiske førerposition og samtidig sikrer omstillingen også tusindvis af danske jobs, siger Jakob Lau Holst, vicedirektør i Vindmølleindustrien.

Udbygningen med vindenergi udgør en væsentlig del af energiaftalens ambitioner, hvor der bl.a. skal etableres to nye havmølleparker.

- Det er et meget vigtigt signal, at regeringen lægger op til at bevare ambitionerne i energiaftalen. Vindmølleindustrien er på linje med regeringen i denne udmelding, hvor erhvervslivet også modtager en udstrakt hånd og får lempet PSO-afgiften til fordel for konkurrenceevnen. Samtidig sikres der nu større investeringssikkerhed, lyder det videre fra Jakob Lau Holst.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094