23948sdkhjf

Fundamentet smuldrer for Danske Solhaver

Flere samarbejdspartnere har allerede lagt afstand til Niels Holcks og Mikkel Palsbys andelsprojekt Danske Solhaver. Og nu viser det sig, at størstedelen af de kommuner, der skal lægge jord til, slet ikke har modtaget de nødvendige ansøgninger.
Det skriver Børsen.

Avisen har søgt om aktindsigt i Danske Solhavers ansøgninger hos en række af de 61 kommuner, der skulle lægge jord til andelsprojektet. Det har man gjort for at finde ud af, om kommunerne havde modtaget de nødvendige ansøgninger, inden støtten til store solcelleanlæg ved et lynindgreb i marts 2013 blev mere end halveret.

Ingen af de kommuner, som Børsen har set korrespondance fra, har imidlertid kunnet bekræfte at have modtaget en sådan ansøgning. Ifølge avisen lod Mikkel Palsby det ellers forstå – i forbindelse med en omtale af projektet på Radio 24/7 tidligere på måneden– at kommunerne havde sagt ja til solcelleanlæggene.

- Det vil det da være klogt, at man sørger for, at det, man promoverer, er forankret i virkeligheden, og at de nødvendige tilladelser er på plads, siger Poul Hvidberg-Hansen til avisen. Han er afdelingsleder i Odsherred Kommune og næstformand for landets planchefer.

Kun de projekter, der var nået langt i planlægningen, inden støttereglerne blev ændre, kan opnå dispensation fra de ændrede støtteregler.

Originalartikel: http://borsen.dk/nyheder/avisen/artikel/...
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078