23948sdkhjf

Dong-chef med i britisk regeringssamarbejde på offshore-vind

Dong Energys landechef i Storbritannien har netop fået en fremtrædende plads i det britiske Offshore Wind Industry Council - det strategiske bindeled mellem den britiske regering og den britiske offshore industri.
Den britiske erhvervs- og energiminister Michael Fallon har netop udnævnt Dong Energys landechef for Storbritannien Benj Sykes som medformand i Offshore Wind Industry Council (OWIC). En post han kommer til at dele med minister Michael Fallon.

OWIC er det strategiske samarbejde mellem den britiske regering og den britiske offshore industri. OWICs fornemmeste rolle er at fremme offshore vind i Storbritannien, nedbringe omkostningerne og skabe en succesfuld, konkurrencedygtig engelsk offshore industri.

Benj Sykes erstatter Keith Anderson fra ScottishPower, som har haft rollen som medformand siden 2010, men som nu fortsætter som almindeligt medlem.

Michael Fallon om Benj
- De kvalifikationer og den erfaring Benj bringer med sig vil være et boost for OWIC i opfølgningen af det fremragende arbejde Keith Anderson har udrettet på posten, sagde Michael Fallon ved udnævnelsen og fortsatte:

- Storbritannien er i øjeblikket et af de lande i verden, hvor der investeres mest i offshore vind, og jeg ser frem til et tæt samarbejde med Benj i vores arbejde for at skabe en konkurrencedygtig og innovativ offshore vindsektor, der vil skabe jobs, eksportmuligheder og økonomiske fordele for landet.

Benj om OWIC
- Jeg ser frem til at kaste mig ud i denne spændende og udfordrende rolle for - i tæt samarbejde med regeringen og medlemmerne af OWIC - at sænke omkostningerne ved offshore vind og udvikle en konkurrencedygtig og forskelligartet industri, der vil spille en væsentlig rolle i Storbritanniens energi-mix i de næste mange år, sagde Benj Sykes om udnævnelsen, og det arbejde der nu ligger for hans fødder.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125