23948sdkhjf

Rambøll køber finske specilister

Rambøll har købt 435 specialister indenfor blandt andet byggeri og projektledelse af finske Pöyry. Der med bliver Rambøll den største rådgivende ingeniørvirksomhed med den mest omfattende tilstedeværelse i Finland.
Det oplyser Rambøll i en nyhed på sin hjemmeside.

Efter opkøbet tæller Rambøll i Finland omkring 1900 medarbejdere.

Opkøbet er et led i Rambølls strategi, der sigter mod at blive ledende på det finske byggerimarked og en førende leverandør af ydelser inden for projektledelse og construction management.

- Det er vores ambition at blive ledende på vores hjemmemarkeder i Danmark, Norge, Sverige og Finland. Dette opkøb betyder, at vi nu bliver den rådgivende ingeniørvirksomhed med den mest omfattende tilstedeværelse i Finland. Vi er allerede markedsledende inden for transport og miljø i Finland og nu bliver vi også en ledende aktør på byggeriområdet, siger CEO Jens-Peter Saul i nyheden på Rambølls hjemmeside. Han er øverste chef for Rambøll Gruppens mere end 10.000 medarbejdere global.

Med det finske opkøb styrker Rambøll sine ingeniørkompetencer inden for mekanik og el, brand, ejendomme, projektledelse og construction management såvel som regional planlægning og byplanlægning.

Kontrakten er netop underskrevet og træder i kraft i juni, når handlen er godkendt af den finske konkurrence- og forbrugermyndighed. Med overtagelsen skifter Pöyry CM Oy navn til Ramboll CM Oy.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094