23948sdkhjf

Usikkerhed om prestige-projekt hos Vestas

Organisationen bag det globale varemærke for vindenergi Windmade er i opbrud, ledelsen er væk, men bestyrelsesformanden vejrer morgenluft med fortsat støtte fra Vestas og nye standarder på vej.
Det var den nu fyrede topchef i Vestas Ditlev Engel der tilbage i 2011 lancerede forbrugermærket Windmade under stor bevågenhed. I dag er organisationen bag mærket i opbrud og direktøren afskediget, oplyser dagbladet Børsen.

Organisationens bestyrelsesformand Steve Sawyer fastslår over for Børsen, at der stadig er håb for ordningen, Vestas bakker stadig op om projektet og nye standarder er på vej.

Læs også: Vestas bag forbrugermærke for vindenergi

Reorganisation med bredere sigte
Windmade er en mærkningsordning for elektricitet frembragt gennem vindkraft, en mærkningsordning, der har fået særlig opmærksomhed internt i Vestas fra kommunikationsdirektør Morten Albæk. Han ønsker dog ikke at udtale sig om den nuværende situation. Det gør bestyrelsesformand Steve Sawyer derimod.

- Vi er ved at reorganisere Windmade, så organisationen får et bredere sigte. Vi er desuden ved at etablere en ny finansiel base for organisationen,siger Steve Sawyer.

I februar måned forlod komminikationschefen Windmade, og der er ikke udsigt til, at der ansættes en ny topchef foreløbig. Bestyrelsesformanden forsikrer dog, at når finansiering, nye lokaler og sponsorer er på plads, så vil udnævnelse af en ny direktør komme i spil.

Vestas er stadig med
Selvom Vestas siden lanceringen af Windmade har måttet skære store svulstige initiativer væk som følge af en voldsom spareplan, så understreger Mirella Vitale, Vice President, Global Marketing & brand Management i Vestas at Windmade stadig er vigtig for koncernen.

Vestas er fortsat med i bestyrelsen og støtter udviklingen hen imod et forbrugerlabel for alle vedvarende energikilder, fortæller Steve Sawyer og understreger, at man i øjeblikket arbejder på at få de nye standarder på plads.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141