23948sdkhjf

Biogas-direktør afskediget i Ringkøbing-Skjern

Natur- og Miljøklagenævnet har fået afgørende betydning for biogasværker i det vestjyske. Nu fritstiller Ringkøbing-Skjern Forsyning biogas-direktøren og udskifter på rådgiver-siden.
Tidsplanen for anlæg af biogasanlæg i Borris, Ådum og Sdr. Vissum i Ringkøbing-Skjern kommune skrider. Det er Natur- og miljøklagenævnets afgørelse i forhold til VVM-redegørelserne, der er årsag hertil. Det får Ringkøbing-Skjern Forsyning til at fritstille biogasdirektøren og udskifte rådgiver, skriver dagbladet Ringkøbing Skjern.

Kræver andre kompetencer
Direktør i Ringkøbing-Skjern Forsyning Finn Jessen fortæller, at der skal lægges mere arbejde i VVM-redegørelserne, og at man bliver nødt til at gribe biogasprojekterne helt anderledes an end først antaget. Derfor har man fritstillet biogasdirektør Lars Byberg.

- Vi får nogle andre ting, vi skal koncentrere os om, og det kræver nogle andre kompetencer.Længere er den ikke, forklarer Finn Jessen.

På rådgiversiden har man også valgt at holde udskiftningsdag. Man har valgt at tage Rambøll, der har stor erfaring fra biogasværket i Måbjerg, med på råd.

Finn Jessen forventer at arbejdet med VVM-redegørelser og politiske godkendelser er afsluttet i maj 2015, hvilket vil gøre biogasanlæggene klar til produktion i foråret 2016.
Kommenter artiklen (1)
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078