23948sdkhjf

DMP Mølleservice overtager svensk konkurrent

DMP-koncernen overtager Triventus Service AB med henblik på at accelerere virksomhedens udvikling.
Det oplyser DMP-Koncernen.

Triventus Service er ligesom DMP-Koncernen en af Nordens største uafhængige serviceudbyder, og det svenske selskab servicerer flere end 350 vindmøller i både kW- og MW-klassen. Virksomheden har 34 medarbejdere, kontor i Falkenberg og 10 servicevogne, der dækker det sydlige Sverige. I 2013 omsatte Triventus Service for 43 mio. danske kroner.

Købet skal styrke DMP-koncernens markedsposition i Nordeuropa og skaber ifølge DMP umiddelbar synergi, da Triventus Service får et bredere serviceudbud og et større udvalg af gear og reservedele, mens DMP-koncernen får en bredere geografisk dækning og opnår stordriftsfordele inden for blandt andet indkøb og teknologiske kompetencer.

- Vi har skabt en stærk position som den førende uafhængige serviceudbyder i Sverige, og vi ser frem til at accelerere udviklingen og bidrage til DMP-koncernens fortsatte vækst og ekspansion i Nordeuropa. Som en del af DMP-koncernen får vi de økonomiske og strategiske ressourcer, som er nødvendige for at løfte Triventus Service til det næste niveau og nå ud til nye kundegrupper, siger adm. direktør for Triventus Service, Ken Petersson.

- Vi forfølger vores strategi om at skabe en førende nordeuropæisk uafhængig serviceudbyder, og købet af Triventus Service er endnu et stort skridt i den rigtige retning. Triventus Service er en veldrevet virksomhed med en særdeles stærk markedsposition i Sverige og et godt udgangspunkt for vækst i nye kundesegmenter, hvor DMP-koncernen kan bidrage med værdifulde erfaringer og ressourcer, siger adm. direktør i DMP-koncernen, Carlos Christensen.

Efter overtagelsen vil DMP-koncernen have en samlet omsætning i 2013 på ca. 280 mio. danske kroner, ca. 1.750 vindmøller under service og omkring 180 medarbejdere. Parterne er enige om ikke at oplyse købesummen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094