23948sdkhjf

Nyt østjysk energiselskab klar til sommer

Aura Energi bliver navnet på det nye østjyske energiselskab, som ser dagens lys 1. juni 2014.
Det er de mangeårige samarbejdspartnere Brabrand El-selskab, Galten Elværk, Viby El-værk, Østjysk Energi og det fælles datterselskab Lokalenergi, der ruster sig til fremtidens udfordringer ved at gå sammen i et nyt fælles energiselskab.

Selskabet vil fremover forsat arbejde indenfor områderne el-net, el-handel, energirådgivning, fibernet og entreprise/installation, og der vil være aktiviteter og kundebetjening på alle de fusionerede selskabers nuværende adresser. Ligesom butikken med hårde hvidevarer og belysning hos Viby El-værk fortsætter.

- Fusionen giver styrke til at gennemføre nødvendige og fornuftige investeringer i fremtiden, og det er vigtigt, fordi fremtidens konkurrence og myndighedskrav bliver større end nogensinde. Vi står nu klar til at skabe et stærkt og fremtidssikret energiselskab med branchens bedste kundeservice som det helt centrale omdrejningspunkt, fortæller formand for den kommende bestyrelse, Allan Werk.

- Vi kan spare penge ved at sammenlægge de fire selskaber, men nok så interessant er det, at vores forarbejde har afdækket et stort vækstpotentiale. En øget omsætning vil styrke selskabets position som en betydelig arbejdsgiver i Østjylland, slutter Allan Werk.

Aura Energi får 280 medarbejdere og en egenkapital på 2,6 mia. kr.

Aura Energi
Aura betyder ’lysskær’ på latin, og definerer den energi, der omgiver mennesker. Aura signalerer varme, menneskelighed og nærvær. Det understøtter selskabets ambition om at levere branchens bedste kundebetjening.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.187