23948sdkhjf

Gamle andelsselskaber i nyt samarbejde

To af Danmarks ældste andelsejede selskaber, Seas-Nve og Coop, indleder nu et strategisk samarbejde omkring energi og kundeloyalitet.
Partneraftalen mellem Seas-Nve og Coop, der skal være med til at skabe yderligere vækst i de to andelsselskaber, indebærer, at energiselskabets omkring 400.000 privatkunder bliver tilbudt gratis medlemskab i Coop, mens de i forvejen 1,4 millioner medlemmer i Coop bliver tilbudt el på attraktive vilkår. Det skriver Seas-Nve i en pressemeddelelse.

- Seas-Nve og Coop er andelsejede selskaber med stolte traditioner, og derfor er partnerskabet et perfekt match. For Coop handler det i høj grad om at give vores ejere – vores 1,4 million medlemmer – ekstra værdi. Med denne aftale får de den ekstra fordel ved deres medlemskab, at de kan købe el på bedre vilkår end hidtil, og endda hos et selskab med samme dybe rødder i den danske forbruger, siger koncerndirektør Gregers Wedell-Wedellsborg fra Coop.

- Coop og Seas-Nve har igennem alle årene taget ansvar for udviklingen af samfundet til vores fælles bedste. Med dette partnerskab tilfører vi igen værdi til andelshaverne i begge selskaber, samtidig med at vi skaber en platform, hvorfra vi kan skabe yderligere vækst og styrke vores konkurrenceevne, lyder det fra markedsdirektør Ole Vestergaard i Seas-Nve.

Fælles formål og mere end 200 års erfaring
Coop blev etableret i 1896 under navnet FDB, Fællesforeningen for Danmarks Brugsforeninger. Seas-Nve blev stiftet i 1912, og de to virksomheder har derfor sammenlagt over 200 års erfaring med at drive virksomhed til fordel for fællesskabet. Seas-Nve og Coop blev stiftet med næsten enslydende formål for øje. Coops formål var at skaffe den fattige befolkning bedre og billigere dagligvarer ved at oprette andelsvirksomheder, som man selv var medejer af. Seas-Nve’s formål var at udbrede elektriciteten til den almindelige borger, fordi el dengang var temmelig dyrt og stort set kun udbredt i byerne.

Coop er Danmarks største andelsejede detailhandelsvirksomhed, og Seas-Nve er tilsvarende Danmarks største andelsejede energiselskab. Under overskriften ”fælles, fornuftig forretning” vil Coop og Seas-Nve fremover udvikle produkter og tiltag til gavn for kunder, medlemmer og andelshavere, hedder det i pressemeddelelsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125