23948sdkhjf

Direktør-exit giver CT Offshore og A2Sea fælles ledelse

Efter mindre end et år i direktørsædet for CT Offshore, der arbejder med kabellægning i offshore sektoren, har administrerende direktør Frank Hansen nu valgt at forlade virksomheden.
Så sent som i maj 2013 indtog Frank Hansen direktørsædet i CT Offshore, efter at den tidligere direktør igennem mere end ti år og grundlægger af virksomheden, Paw Cortes, havde valgt at gå nye veje. Og nu mindre end et år efter, har Frank Hansen altså også valgt at søge nye muligheder uden for CT Offshore.

Læs også:CT Offshore får ny direktør

Som direkte konsekvens af direktørens exit bliver CT Offshore nu lagt ind under samme ledelse som A2Sea, der i dag ejer 67 procent af CT Offshore.

En optimal udnyttelse af ressourcer samt et fælles marked, produkter og kunder er blandt årsagerne til, at CT Offshore nu lægges ind under A2Seas ledelsesstruktur. Det oplyser A2Sea.

- Der er en stor synergi imellem CT Offshore og A2Sea, og vi arbejder i forvejen tæt sammen. Ved at koordinere vores ressourcer yderligere kan vi sikre en optimal brug af ressourcer og af den viden de to selskaber deler, når vi arbejder sammen på projekter. CT Offshore er en solid og succesfuld virksomhed med mange meget kompetente medarbejdere, og vi ser frem til at styrke samarbejdet, siger administrerende direktør i A2Sea, Jens Frederik Hansen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094