23948sdkhjf

Varmodan satser på bioenergi på Fyn

Når energivirksomheden Varmodan A/S til februar åbner ny afdeling i Årslev på Fyn, bliver det med fokus på bioenergi.
- Vi har i forvejen afdelinger på Sjælland og i Jylland og har i flere år overvejet at åbne en afdeling på Fyn for dels at udbygge vores kundekreds og for dels at være tættere på vores kunder. Og nu, hvor vi har fået en medarbejder fra lokalområdet er det oplagt at udvide med en fynsk afdeling, siger COO i Varmodan, Jan Warming Høeg, til Energy Supply.

Den fynske afdeling bliver i første omgang bemandet med Gert Bjørn Petersen, der har mange års erfaring indenfor energisegmentet.

- Mens vores øvrige afdelinger primært beskæftiger sig med energitekniske anlæg til fossile brændsler, har vi valgt at satse hårdt på bioenergi på Fyn, fortæller Jan Warming Høeg og forklarer, at netop Gert Bjørn Petersen har en hel del erfaring med netop bioenergi-segmentet.

Jan Warming Høeg fortæller videre, at også Varmodan A/S som helhed fremadrettet vil satse meget mere på bioenergi.

Om Varmodan A/S
Virksomheden beskæftiger sig med alle former for energitekniske anlæg med såvel fossile brændsler som bioenergi inden for primært fjernvarmeværker samt store og mellemstore industrier.

Inden for disse områder forhandler og installerer virksomheden brænder- og kedelanlæg, med totale styre- og overvågningssystemer i både del- og totalentrepriser.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094